Projekt och event

Vill ni ha dans på ert företags event eller 50 års festen? Hjälp med brudvalsen eller kanske överraska bröllopsgästerna med ett dansnummer? Förgylla möhippan/svensexan med ett svettigt danspass? Då kan vi hjälpa er!

Dansgolv med dansare i bakgrunden

PROJEKT

 • Må bra med kultur

  Må bra med kultur är ett samarbete med Region Östergötland. Det finns en rad olika konstnärliga uttryck att utöva via detta projekt.

  Må bra med dans innebär följande:

  • Vi kommer under dessa lektioner att ha en dansklass som byggs upp och anpassas utifrån de förutsättningar som finns i gruppen.
  • Gruppen är på dessa klasser en viktig del då de med sitt aktiva deltagande är med och påverkar utformandet av lektionerna.
  • Vi startar där deltagarna och gruppen befinner sig!
  • Vi arbetar bland annat med koordination, rörelseglädje, styrka, smidighet – och allt ur ett danskonstnärligt perspektiv.
  • Fokus på lektionerna ligger på dans- och rörelseglädje!

  Vi har en grupp som det finns möjlighet att anmäla sig till utifall att man vill fortsätta att dansa men inte får ny plats via regionen. Denna grupp heter Må bra med dans. Se information kring denna klass här.

  Är du intresserad av denna klass vänligen maila oss på info@dansverkstannorrkoping.se eller kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Event

Vill ni ha dans på ert företags event eller på 50 års festen? Då kan vi hjälpa er, vi kan sätta ihop dansframträdanden som passar just ert evenemang eller varför inte låta era gäster röra lite på sig!

Möhippa
Svensexa
Bröllop

På Dansverkstan Norrköping hjälper vi dig gärna att anordna en oförglömlig möhippa/svensexa! Vi anpassar oss efter era önskemål, det mesta går att ordna!

Behöver ni hjälp med bröllopsdansen? Då kan vi hjälpa er! Oftast är vi två lärare som deltar under passet så ni båda har någon att titta på samt att ni får, om ni önskar, en färdig koreografi till Er låt!

OM OSS

Vi är högskoleutbildade danslärare som arbetar både inom förskola, skola, projekt mot olika åldrar t.ex. Må bra med kultur i samarbete med Region Östergötland, samt inom den frivilliga verksamheten.

KONTAKT

På Dansverkstan Norrköping hjälper vi dig gärna att anordna oförglömliga event!

Kontakta oss för vidare information genom att maila info@dansverkstannorrkoping.se eller ringa 011 – 400 43 44.