Projekt och event

Vill ni ha dans på ert företags event eller 50 års festen? Hjälp med brudvalsen eller kanske överraska bröllopsgästerna med ett dansnummer? Förgylla möhippan/svensexan med ett svettigt danspass? Då kan vi hjälpa er!

Dansgolv med dansare i bakgrunden

Projekt

 • Må bra med kultur

  Må bra med kultur är ett samarbete med Region Östergötland. Det finns en rad olika konstnärliga uttryck att utöva via detta projekt.

  Må bra med dans innebär följande:

  • Vi kommer under dessa lektioner att ha en dansklass som byggs upp och anpassas utifrån de förutsättningar som finns i gruppen.
  • Gruppen är på dessa klasser en viktig del då de med sitt aktiva deltagande är med och påverkar utformandet av lektionerna.
  • Vi startar där deltagarna och gruppen befinner sig!
  • Vi arbetar bland annat med koordination, rörelseglädje, styrka, smidighet – och allt ur ett danskonstnärligt perspektiv.
  • Fokus på lektionerna ligger på dans- och rörelseglädje!

  Vi har en grupp som det finns möjlighet att anmäla sig till utifall att man vill fortsätta att dansa men inte får ny plats via regionen. Denna grupp heter Må bra med dans. Se information kring denna klass här.

  Är du intresserad av denna klass vänligen maila oss på info@dansverkstannorrkoping.se eller kontakta oss via vårt kontaktformulär.

 • Jag var här

  JAG VAR HÄR är en dansföreställning som handlar om de stora känslorna – ensamhet, självkänsla, kärlek. Med dansmatte som en röd tråd färdas de fyra dansarna genom allvar, humor och lek. Tryck här för en trailer av föreställningen.

  Massor av dans, matematik och en gnutta Beyoncé!

  I den här föreställningen vill vi ge publiken en konstnärlig och känslomässig upplevelse genom dans men också en praktisk upplevelse av matematik via dansmatte. Därför kan föreställningen ses precis som den är, men den passar också perfekt som ett pedagogiskt redskap i matematik från årskurs 6. Särskilt väl lämpar sig det matematiska innehållet för årskurs 6 och 7. I samband med föreställning erbjuder vi en workshop i dansmatte på 45 minuter, vi kräver dock att matematikläraren är med för att få bästa möjliga pedagogiska resultat. Vid bokning av två föreställningar, inklusive workshops, genomförs dessa under samma dag.

  Idé och koreografi: Sophia Örnell, Anna Holmkvist Fridh.

  Dansare: Anna Holmkvist Fridh, Jessica Rezko, Sophia Örnell, Jennifer Wärn Björk.

  Text: Emma Palmkvist.

  Musik: Mats Sundin, Murcof, Swod, Beyoncé, Allwedoisthis, Apparat.

  Produktionsfakta

  Titel: Jag var här

  Ägare: Dansverkstan Norrköping AB

  Målgrupp: 12–15 år

  På turné: 4 dansare

  Längd: ca 35 minuter

  Lokal: Idrottshall/gymnastiksal

  Scen: 10 x 8 meter

  Mörkläggning: Ja

  Byggtid: 3 timmar

  Rivtid: 1.5 timmar

  Golv: Ej betong eller stengolv

  Pris:

  1 föreställning inklusive 1 workshop á 45 min:
  18 500 :- exkl. moms, resekostnader, traktamente och boende kan tillkomma.

  2 föreställningar inklusive 2 workshops:
  30 500 :- exkl. moms.

  Om din skola vill ha fler dansmattelektioner kan vi erbjuda det!

  Kostnad per lektion är 950 :- exkl. moms

Event

Vill ni ha dans på ert företags event eller på 50 års festen? Då kan vi hjälpa er, vi kan sätta ihop dansframträdanden som passar just ert evenemang eller varför inte låta era gäster röra lite på sig!

Möhippa
Svensexa
Bröllop

På Dansverkstan Norrköping hjälper vi dig gärna att anordna en oförglömlig möhippa/svensexa! Vi anpassar oss efter era önskemål, det mesta går att ordna!

Behöver ni hjälp med bröllopsdansen? Då kan vi hjälpa er! Oftast är vi två lärare som deltar under passet så ni båda har någon att titta på samt att ni får, om ni önskar, en färdig koreografi till Er låt!

Om oss

Vi är högskoleutbildade danslärare som arbetar både inom förskola, skola, projekt mot olika åldrar t.ex. Må bra med kultur i samarbete med Region Östergötland, samt inom den frivilliga verksamheten.

Läs mer

Kontakt

På Dansverkstan Norrköping hjälper vi dig gärna att anordna oförglömliga event!

Kontakta oss för vidare information genom att maila info@dansverkstannorrkoping.se eller ringa 011 – 400 43 44.