Information gällande Covid-19

Med anledning av den utveckling som skett gällande Coronaviruset, Covid-19, kommer här lite information från oss på Dansverkstan Norrköping.

Så hanterar Dansverkstan Coronaviruset

Vi följer kontinuerligt utvecklingen och de rekommendationer som ges av Folkhälsomyndigheten, regeringen samt kommunen i vårt arbete för att minska risken för smittspridning av Covid-19.

Folkhälsomyndigheten uppmanar att fortsätta träning och idrott då detta är positivt för folkhälsan. Läs mer om det här https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/information-till-idrotts–och-traningsanlaggningar/ Därav kommer vi fortsätta med vår termin som planerat. Vi vidtar dock vissa försiktighetsåtgärder för att minska risken för smittspridning.

Skulle vi behöva ställa in terminen kommer de tillfällen som är kvar att erbjudas längre fram.

Följande uppmaningar gäller

  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta på dansklassen, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under klassen ska man gå hem direkt. Detta gäller även medföljande vuxen.
  • Kom ombytt till lektionen och gå gärna på toaletten och tvätta händerna innan träningen hemma för att minska aktiviteten i omklädningsrummen.
  • Tvätta händerna innan och efter danslektionen.
  • Dela inte vattenflaska med varandra.
  • Vill man som förälder stanna kvar och vänta på sina barn är detta givetvis ok men vi uppmanar gärna till en promenad för att minska antalet personer i våra lokaler.
  • Vi kan med kort framförhållning behöva ställa in en danslektion, håll koll på er telefon då detta meddelas via sms.

Ta hand om er och varandra!

Här finns vi

Kontakt

Vill ni veta mer om dansundervisning under ledning av högskoleutbildade lärare kontakta Dansverkstan Norrköping för vidare information.

Maila info@dansverkstannorrkoping.se eller ring 011 – 400 43 44.

Områden

Vi finns i våra egna lokaler inne i city samt i Lindö, Söderköping, Åby och Kolmården!

I menyn kan ni klicka er vidare och hitta information om vilka kurser som erbjuds i respektive område samt dagar, pris och längd på kursen.